Contacteer ons

Nieuws

Jantien (44) heeft geen contact met haar dochter: “Ik mis haar niet”

Gepubliceerd

op

Maar liefst 47% van de Nederlanders heeft geen contact meer met een of meerdere familieleden. Jantien weet hoe dat is: zij heeft geen contact meer met haar dochter. “Hoe erg het ook klinkt: ik mis haar niet”, vertelt ze.

Jantien (44): “Mijn oudste dochter is altijd een vaderskindje geweest. Als ik terugkijk, denk ik dat ik weet hoe dat ontstaan is: 1,5 jaar na haar geboorte kreeg ik onze 2de baby die het 1ste jaar van haar leven veel extra zorg nodig had. Omdat mijn man onze oudste dochter ‘voor zijn rekening nam’, kon ik me aan de jongste wijden. Er ontstond een hechte band tussen mijn man en onze oudste, hechter dan tussen haar en mij. Als ze ’s nachts akelig gedroomd had, moest papa op de rand van haar bed zitten tot ze weer sliep, met mij nam ze geen genoegen. En eerlijk gezegd, ik vond dat wel makkelijk, want zoals veel vrouwen die een baan met een gezin combineren, was ik altijd moe.”

Schreeuwen
“Ze waren maatjes, mijn man en onze oudste, en dat was leuk. Minder leuk was het dat mijn dochter altijd partij voor haar vader trok. Als hij en ik weleens verschil van mening hadden, bemoeide ze zich ermee, en dan begon ze tegen mij te schreeuwen. Natuurlijk vonden mijn man en ik dat niet goed, maar de volgende keer deed ze het weer. Hoe ouder ze werd, hoe meer ze ons tegen elkaar uit ging spelen: ‘Mama zegt… mama vindt…’ en dan kwam er iets onaardigs dat ik over mijn man gezegd zou hebben terwijl het gewoon niet waar was. Haar houding werd pas echt een probleem toen het tussen mijn man en mij steeds minder goed ging. Ik weet dat het heel erg is om over je eigen kind te moeten zeggen, maar ik merkte dat ze probeerde een wig tussen ons te drijven.”

Scheiden
“Tegen mij werd ze steeds vijandiger. Ze was inmiddels 17, en ze kon mijn man en mij zo geraffineerd tegen elkaar opzetten dat ik het vaak pas achteraf doorhad. En waarschijnlijk heel vaak ook niet. De sfeer in huis werd steeds akeliger, en niet alleen ik, maar ook mijn jongste dochter had het daar heel moeilijk mee. Uiteindelijk heb ik met veel verdriet tegen mijn man gezegd dat ik wilde scheiden. Hij was er ondanks alles toch kapot van, maar ik zag aan mijn oudste dat ze het geweldig vond. Tegelijk met mijn man is ze uit huis gegaan. Eerst heeft ze nog een jaar bij hem gewoond en daarna ging ze op kamers. Mij wilde ze niet meer zien, en dat is nog steeds zo. Ze heeft me zelfs voor haar bruiloft niet uitgenodigd. Ik vind het verschrikkelijk dat het zo is gegaan, maar hoe erg het ook klinkt: ik mis haar niet.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending