Contacteer ons

Nieuws

Jantien (44) heeft geen contact met haar dochter: “Ik mis haar niet”

Gepubliceerd

op

Maar liefst 47% van de Nederlanders heeft geen contact meer met een of meerdere familieleden. Jantien weet hoe dat is: zij heeft geen contact meer met haar dochter. “Hoe erg het ook klinkt: ik mis haar niet”, vertelt ze.

Jantien (44): “Mijn oudste dochter is altijd een vaderskindje geweest. Als ik terugkijk, denk ik dat ik weet hoe dat ontstaan is: 1,5 jaar na haar geboorte kreeg ik onze 2de baby die het 1ste jaar van haar leven veel extra zorg nodig had. Omdat mijn man onze oudste dochter ‘voor zijn rekening nam’, kon ik me aan de jongste wijden. Er ontstond een hechte band tussen mijn man en onze oudste, hechter dan tussen haar en mij. Als ze ’s nachts akelig gedroomd had, moest papa op de rand van haar bed zitten tot ze weer sliep, met mij nam ze geen genoegen. En eerlijk gezegd, ik vond dat wel makkelijk, want zoals veel vrouwen die een baan met een gezin combineren, was ik altijd moe.”

Schreeuwen
“Ze waren maatjes, mijn man en onze oudste, en dat was leuk. Minder leuk was het dat mijn dochter altijd partij voor haar vader trok. Als hij en ik weleens verschil van mening hadden, bemoeide ze zich ermee, en dan begon ze tegen mij te schreeuwen. Natuurlijk vonden mijn man en ik dat niet goed, maar de volgende keer deed ze het weer. Hoe ouder ze werd, hoe meer ze ons tegen elkaar uit ging spelen: ‘Mama zegt… mama vindt…’ en dan kwam er iets onaardigs dat ik over mijn man gezegd zou hebben terwijl het gewoon niet waar was. Haar houding werd pas echt een probleem toen het tussen mijn man en mij steeds minder goed ging. Ik weet dat het heel erg is om over je eigen kind te moeten zeggen, maar ik merkte dat ze probeerde een wig tussen ons te drijven.”

Scheiden
“Tegen mij werd ze steeds vijandiger. Ze was inmiddels 17, en ze kon mijn man en mij zo geraffineerd tegen elkaar opzetten dat ik het vaak pas achteraf doorhad. En waarschijnlijk heel vaak ook niet. De sfeer in huis werd steeds akeliger, en niet alleen ik, maar ook mijn jongste dochter had het daar heel moeilijk mee. Uiteindelijk heb ik met veel verdriet tegen mijn man gezegd dat ik wilde scheiden. Hij was er ondanks alles toch kapot van, maar ik zag aan mijn oudste dat ze het geweldig vond. Tegelijk met mijn man is ze uit huis gegaan. Eerst heeft ze nog een jaar bij hem gewoond en daarna ging ze op kamers. Mij wilde ze niet meer zien, en dat is nog steeds zo. Ze heeft me zelfs voor haar bruiloft niet uitgenodigd. Ik vind het verschrikkelijk dat het zo is gegaan, maar hoe erg het ook klinkt: ik mis haar niet.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending