Contacteer ons

Nieuws

Lee Towers heeft dringend advies voor André Hazes

Gepubliceerd

op

Lee Towers volgt de carrière van André Hazes op de voet. Omdat hij diens vader gekend heeft, maar vooral omdat hij het de jonge zanger gunt om net zo groot te worden. In een gesprek met André heeft Lee Towers hem adviezen gegeven. ‘Het gebeurt bijna nooit dat iemand in zijn vaders voetsporen treedt en net zo groot wordt…’

Lee volgt met een meer dan normale belangstelling André’s carrière. Maar hij is ook bezorgd. Net als veel anderen ziet Lee dat het André moeite kost om met beide benen op de grond te blijven. Veelbesproken feestjes en serieuze relatieproblemen met zijn vriendin Monique lopen nu als een rode draad door zijn leven. André Hazes gaf het zelf ook al aan. ‘Ik houd ervan om André Hazes te zijn,’ zei hij tegen Johnny de Mol in Waar is De Mol? Een valkuil waarvoor Lee Towers begrip heeft. Hij heeft André wel gewaarschuwd. ‘Hij is een lekker jong. Als we bij elkaar zijn, hangt hij aan mijn lippen. Hij wil alles van me weten. Dat doe ik graag, maar ik heb hem ook een advies gegeven: houd je koppie erbij en blijf dicht bij jezelf. Hij is jong, populair en dat is soms lastig. Ik wil wedden dat hij daar moeite mee heeft. En dan heeft hij ook nog allemaal jongens om zich heen die allemaal iets van hem willen. Ik hoop van harte dat hij succesvol blijft en de boel bij elkaar houdt. Want ik vind hem een heerlijke knul om naar te kijken. Als we elkaar tegenkomen, behandelt hij me met diep respect. Hij zegt u tegen me. Ook als ik zeg dat dat niet hoeft. Het zegt iets over hem, hoe hij opgevoed is en zijn naasten ziet. We zaten laatst naast elkaar in een televisieprogramma. Hij was toen zo dicht bij me. Dat vond ik gewel- dig. En ik ben trots op wat hij in zo’n korte tijd heeft bereikt. Dat is echt uitzonderlijk. Maar hoe sterk zijn de benen die die weelde kunnen dragen? Ik hoop van harte dat hij zijn koppie erbij houdt.’

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending