Contacteer ons

Nieuws

Suzanne (32) werd noodgedwongen stiefmoeder

Gepubliceerd

op

Suzanne werd stiefmoeder nadat ze een relatie kreeg met een getrouwde man. “We waren nog niet eens aan elkaar gewend en ineens vormden we een gezin.”

“Toen ik mijn man ontmoette, was hij getrouwd. Hij had 2 kinderen: een jongen en een meisje van 4 en 6 jaar. Natuurlijk vond ik het erg dat hij niet vrij was, en natuurlijk voelde ik me schuldig over het verdriet dat ontstond toen hij zijn vrouw vertelde dat hij haar zou verlaten. Zij wilde hem niet kwijt en ik ook niet. Toen hij voor mij koos, zei zijn vrouw: ‘Als je soms denkt dat jij een nieuw leven kunt beginnen en mij met de kinderen kunt laten zitten, heb je het verkeerd.’ Mijn man, die vooral verschrikkelijk veel moeite had met de gedachte dat hij zijn kinderen niet meer iedere dag zou zien, kreeg van het ene op het andere moment zijn zoon en dochtertje thuis afgeleverd. Hij was er dolgelukkig mee, maar voor mij lag het anders. We waren nog niet eens aan elkaar gewend en ineens vormden we een gezin.”

Een klein, droevig hoopje mens
“Zijn kinderen hadden moeite met het wennen aan de nieuwe situatie, daar had mijn man het moeilijk mee en ik had het moeilijk met alles. Maar ik deed mijn best en dankzij een soepele omgangsregeling was het meisje na een half jaar al aardig gewend. Maar het jongetje was doodongelukkig zonder zijn moeder. Hij wilde niets met mij te maken hebben en hij was boos op zijn vader. Zo’n klein, droevig hoopje mens dat op alles ‘nee’ zei, alleen maar happy was op dagen dat hij naar zijn moeder ging en zichzelf in slaap huilde als hij weer terug was. Ik vond het verschrikkelijk. Mijn man zag het ook: dat kind had zijn moeder nodig, zo simpel lag het. Maar zijn moeder was niet te vermurwen, al had ze er zelf ook steeds meer moeite mee.”

Een gezin 
“Die toestand duurde zeker een jaar. Volkomen onverwacht belde mijn mans ex toen dat ze de kinderen terug wilde. Allebei. Ze had spijt van haar eerdere beslissing en ze miste haar kinderen. Met het jongetje was het makkelijk te regelen, hij was zó gelukkig toen hij hoorde dat hij weer bij zijn moeder zou gaan wonen. Het meisje had het wel naar haar zin bij ons en op haar nieuwe school. Na veel overleg hebben mijn man en zijn ex daarom besloten dat ze toch beter bij ons kon blijven wonen. Inmiddels hebben mijn man en ik samen ook een dochtertje. We vormen met z’n 4en een gezin, maar als ik alles van tevoren had kunnen overzien, had ik andere keuzes gemaakt.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending