Contacteer ons

Nieuws

Suzanne (32) werd noodgedwongen stiefmoeder

Gepubliceerd

op

Suzanne werd stiefmoeder nadat ze een relatie kreeg met een getrouwde man. “We waren nog niet eens aan elkaar gewend en ineens vormden we een gezin.”

“Toen ik mijn man ontmoette, was hij getrouwd. Hij had 2 kinderen: een jongen en een meisje van 4 en 6 jaar. Natuurlijk vond ik het erg dat hij niet vrij was, en natuurlijk voelde ik me schuldig over het verdriet dat ontstond toen hij zijn vrouw vertelde dat hij haar zou verlaten. Zij wilde hem niet kwijt en ik ook niet. Toen hij voor mij koos, zei zijn vrouw: ‘Als je soms denkt dat jij een nieuw leven kunt beginnen en mij met de kinderen kunt laten zitten, heb je het verkeerd.’ Mijn man, die vooral verschrikkelijk veel moeite had met de gedachte dat hij zijn kinderen niet meer iedere dag zou zien, kreeg van het ene op het andere moment zijn zoon en dochtertje thuis afgeleverd. Hij was er dolgelukkig mee, maar voor mij lag het anders. We waren nog niet eens aan elkaar gewend en ineens vormden we een gezin.”

Een klein, droevig hoopje mens
“Zijn kinderen hadden moeite met het wennen aan de nieuwe situatie, daar had mijn man het moeilijk mee en ik had het moeilijk met alles. Maar ik deed mijn best en dankzij een soepele omgangsregeling was het meisje na een half jaar al aardig gewend. Maar het jongetje was doodongelukkig zonder zijn moeder. Hij wilde niets met mij te maken hebben en hij was boos op zijn vader. Zo’n klein, droevig hoopje mens dat op alles ‘nee’ zei, alleen maar happy was op dagen dat hij naar zijn moeder ging en zichzelf in slaap huilde als hij weer terug was. Ik vond het verschrikkelijk. Mijn man zag het ook: dat kind had zijn moeder nodig, zo simpel lag het. Maar zijn moeder was niet te vermurwen, al had ze er zelf ook steeds meer moeite mee.”

Een gezin 
“Die toestand duurde zeker een jaar. Volkomen onverwacht belde mijn mans ex toen dat ze de kinderen terug wilde. Allebei. Ze had spijt van haar eerdere beslissing en ze miste haar kinderen. Met het jongetje was het makkelijk te regelen, hij was zó gelukkig toen hij hoorde dat hij weer bij zijn moeder zou gaan wonen. Het meisje had het wel naar haar zin bij ons en op haar nieuwe school. Na veel overleg hebben mijn man en zijn ex daarom besloten dat ze toch beter bij ons kon blijven wonen. Inmiddels hebben mijn man en ik samen ook een dochtertje. We vormen met z’n 4en een gezin, maar als ik alles van tevoren had kunnen overzien, had ik andere keuzes gemaakt.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending