Contacteer ons

Nieuws

Suzanne (32) werd noodgedwongen stiefmoeder

Gepubliceerd

op

Suzanne werd stiefmoeder nadat ze een relatie kreeg met een getrouwde man. “We waren nog niet eens aan elkaar gewend en ineens vormden we een gezin.”

“Toen ik mijn man ontmoette, was hij getrouwd. Hij had 2 kinderen: een jongen en een meisje van 4 en 6 jaar. Natuurlijk vond ik het erg dat hij niet vrij was, en natuurlijk voelde ik me schuldig over het verdriet dat ontstond toen hij zijn vrouw vertelde dat hij haar zou verlaten. Zij wilde hem niet kwijt en ik ook niet. Toen hij voor mij koos, zei zijn vrouw: ‘Als je soms denkt dat jij een nieuw leven kunt beginnen en mij met de kinderen kunt laten zitten, heb je het verkeerd.’ Mijn man, die vooral verschrikkelijk veel moeite had met de gedachte dat hij zijn kinderen niet meer iedere dag zou zien, kreeg van het ene op het andere moment zijn zoon en dochtertje thuis afgeleverd. Hij was er dolgelukkig mee, maar voor mij lag het anders. We waren nog niet eens aan elkaar gewend en ineens vormden we een gezin.”

Een klein, droevig hoopje mens
“Zijn kinderen hadden moeite met het wennen aan de nieuwe situatie, daar had mijn man het moeilijk mee en ik had het moeilijk met alles. Maar ik deed mijn best en dankzij een soepele omgangsregeling was het meisje na een half jaar al aardig gewend. Maar het jongetje was doodongelukkig zonder zijn moeder. Hij wilde niets met mij te maken hebben en hij was boos op zijn vader. Zo’n klein, droevig hoopje mens dat op alles ‘nee’ zei, alleen maar happy was op dagen dat hij naar zijn moeder ging en zichzelf in slaap huilde als hij weer terug was. Ik vond het verschrikkelijk. Mijn man zag het ook: dat kind had zijn moeder nodig, zo simpel lag het. Maar zijn moeder was niet te vermurwen, al had ze er zelf ook steeds meer moeite mee.”

Een gezin 
“Die toestand duurde zeker een jaar. Volkomen onverwacht belde mijn mans ex toen dat ze de kinderen terug wilde. Allebei. Ze had spijt van haar eerdere beslissing en ze miste haar kinderen. Met het jongetje was het makkelijk te regelen, hij was zó gelukkig toen hij hoorde dat hij weer bij zijn moeder zou gaan wonen. Het meisje had het wel naar haar zin bij ons en op haar nieuwe school. Na veel overleg hebben mijn man en zijn ex daarom besloten dat ze toch beter bij ons kon blijven wonen. Inmiddels hebben mijn man en ik samen ook een dochtertje. We vormen met z’n 4en een gezin, maar als ik alles van tevoren had kunnen overzien, had ik andere keuzes gemaakt.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending