Contacteer ons

Nieuws

Vrouw heeft één echtgenoot, één verloofde en twee vriendjes, en ze zijn heel gelukkig samen

Gepubliceerd

op

Het gevoel van liefde en een gevoel van verbondenheid is zeer essentieel voor een mens om te overleven. We zijn allemaal waarschijnlijk wel eens verliefd geweest en we zijn altijd op zoek naar die ene persoon die op zo’n niveau contact met ons maakt dat ze speciaal voor ons worden.

Hoewel de meesten van ons alleen op zoek zijn naar die ene speciale persoon, zijn er ook mensen die blij zijn met meerdere geliefden. Het heeft een term genaamd polyamorie, wat betekent dat diegene een intieme relatie heeft met meerdere partners. Zo iemand is Mary Crumpton, een lerares die een echtgenoot, een verloofde en twee vriendjes heeft.

Volgens Metro onthulde Mary dat ze pas op 29-jarige leeftijd polyamorie begon te verkennen omdat ze in een conventionele omgeving was grootgebracht. “Ik werd in een vrij traditioneel huis opgevoed. Ik had vriendjes en was monogaam. Meer dan één partner kwam nooit bij me op. In mijn twintiger jaren trouwde ik en vestigde ik me in Chorlton, volledig van plan om voor altijd bij mijn echtgenoot te zijn, “zei ze.

Ze vervolgde: “Destijds had ik niet echt de behoefte in meerdere partners. Ik had soms gevoelens voor andere mensen, maar ik voelde me schuldig en nam het gewoon als een teken dat ik niet genoeg van mijn man hield. Toen het huwelijk niet lukte, ontmoette ik iemand anders en begon ik een monogame relatie met hem.

“Het idee dat het liefhebben van meer dan één persoon me misschien niet tot een verschrikkelijk mens maakt, drong pas tot me door toen ik in een café iemand tegenkwam die meer dan één partner had. Ik was het nog nooit eerder tegengekomen, of de term ‘polyamorie’ wat ‘meer dan één liefde’ betekent. Ik was behoorlijk geschokt en nieuwsgierig naar hoe het allemaal voor hen werkte, ‘zei ze.

Mary ontmoette samen met haar partner de polyamoreuze persoon in de kroeg. Ook haar partner was nieuwsgierig naar het hele idee. Een paar jaar later stelde ze haar partner voor om te proberen een open relatie te hebben, waarmee hij instemde en beiden besloten een andere partner te vinden. “Ik nam het meteen aan, ik had een vriend waar ik al in de buurt van was en die vriendschap dreef heel natuurlijk in iets meer,” zei ze.

“Mijn partner had een soortgelijke ervaring met een vriend van hem. Het was een openbaring voor mij. Het lijkt nu de meest natuurlijke zaak om meer dan één persoon lief te hebben in de wereld voor mij en ik kan me geen andere manier voorstellen, ‘voegde ze eraan toe. Voor Mary gaat het meer over het vinden van liefde, terwijl het voor haar partner meer was om meer seksuele partners te hebben.

Mary is niet langer bij de man met wie ze haar reis begon, maar ze zijn allebei nog steeds goede vrienden. Ze is nu getrouwd met de 43-jarige Tim, met wie ze polyamorous begon te daten. Afgezien van hem heeft ze ook een verloofde ,John, met wie ze hoopt te trouwen tijdens een ceremonie in de Unitor Chorlton-kerk. Ze woont sinds 2015 bij beide mannen en heeft ook twee andere partners, de 63-jarige Micheal en de 73-jarige James.

Hoewel de maatschappij de manier van leven van Mary in twijfel heeft getrokken, houdt ze haar hoofd nog steeds hoog en weet ze wat ze doet. Ze gelooft dat het haar gelukkig maakt en niemand mag dat beoordelen.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending