Contacteer ons

Nieuws

Vrouw heeft één echtgenoot, één verloofde en twee vriendjes, en ze zijn heel gelukkig samen

Gepubliceerd

op

Het gevoel van liefde en een gevoel van verbondenheid is zeer essentieel voor een mens om te overleven. We zijn allemaal waarschijnlijk wel eens verliefd geweest en we zijn altijd op zoek naar die ene persoon die op zo’n niveau contact met ons maakt dat ze speciaal voor ons worden.

Hoewel de meesten van ons alleen op zoek zijn naar die ene speciale persoon, zijn er ook mensen die blij zijn met meerdere geliefden. Het heeft een term genaamd polyamorie, wat betekent dat diegene een intieme relatie heeft met meerdere partners. Zo iemand is Mary Crumpton, een lerares die een echtgenoot, een verloofde en twee vriendjes heeft.

Volgens Metro onthulde Mary dat ze pas op 29-jarige leeftijd polyamorie begon te verkennen omdat ze in een conventionele omgeving was grootgebracht. “Ik werd in een vrij traditioneel huis opgevoed. Ik had vriendjes en was monogaam. Meer dan één partner kwam nooit bij me op. In mijn twintiger jaren trouwde ik en vestigde ik me in Chorlton, volledig van plan om voor altijd bij mijn echtgenoot te zijn, “zei ze.

Ze vervolgde: “Destijds had ik niet echt de behoefte in meerdere partners. Ik had soms gevoelens voor andere mensen, maar ik voelde me schuldig en nam het gewoon als een teken dat ik niet genoeg van mijn man hield. Toen het huwelijk niet lukte, ontmoette ik iemand anders en begon ik een monogame relatie met hem.

“Het idee dat het liefhebben van meer dan één persoon me misschien niet tot een verschrikkelijk mens maakt, drong pas tot me door toen ik in een café iemand tegenkwam die meer dan één partner had. Ik was het nog nooit eerder tegengekomen, of de term ‘polyamorie’ wat ‘meer dan één liefde’ betekent. Ik was behoorlijk geschokt en nieuwsgierig naar hoe het allemaal voor hen werkte, ‘zei ze.

Mary ontmoette samen met haar partner de polyamoreuze persoon in de kroeg. Ook haar partner was nieuwsgierig naar het hele idee. Een paar jaar later stelde ze haar partner voor om te proberen een open relatie te hebben, waarmee hij instemde en beiden besloten een andere partner te vinden. “Ik nam het meteen aan, ik had een vriend waar ik al in de buurt van was en die vriendschap dreef heel natuurlijk in iets meer,” zei ze.

“Mijn partner had een soortgelijke ervaring met een vriend van hem. Het was een openbaring voor mij. Het lijkt nu de meest natuurlijke zaak om meer dan één persoon lief te hebben in de wereld voor mij en ik kan me geen andere manier voorstellen, ‘voegde ze eraan toe. Voor Mary gaat het meer over het vinden van liefde, terwijl het voor haar partner meer was om meer seksuele partners te hebben.

Mary is niet langer bij de man met wie ze haar reis begon, maar ze zijn allebei nog steeds goede vrienden. Ze is nu getrouwd met de 43-jarige Tim, met wie ze polyamorous begon te daten. Afgezien van hem heeft ze ook een verloofde ,John, met wie ze hoopt te trouwen tijdens een ceremonie in de Unitor Chorlton-kerk. Ze woont sinds 2015 bij beide mannen en heeft ook twee andere partners, de 63-jarige Micheal en de 73-jarige James.

Hoewel de maatschappij de manier van leven van Mary in twijfel heeft getrokken, houdt ze haar hoofd nog steeds hoog en weet ze wat ze doet. Ze gelooft dat het haar gelukkig maakt en niemand mag dat beoordelen.

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending